Uusi avoin keskusteluryhmä

Aarteita pimeyden kätköistä maistiaisia

Kuin kuvastimesta katselen vaellustani nyt näin:

Ensimmäiseksi sinun tulee löytää mikä sopii parhaiten hetkeen, jota juuri elät. Alla on 1 (13-kirjassa) kohtaa, joista voit valita itsellesi osuvimman. Kirjoita työkirjaan mitä Herra sinun henkeesi puhuu. Sinun tulee tehdä silti muistiinpanot jokaisen kohdan kohdalla, koska alitajuisesti meillä on haavoja joista emme tiedä.

Pyhä Henki nostaa mikä missäkin kohdassa on sinulle ajankohtaista ja mistä sinun on aika parantua ja tulla tietoiseksi. Samalla opit sielunhoidollisesti auttamaan muita. Olethan rehellisesti käynyt läpi kaikki 12+1 kohtaa ja täten hengessä herkästi tiedät mistä haavoista tulee minkäkinlainen käytös. Löydät omat sokeatpisteesi ja sen missä liha, haavat tai valhe yrittävät saada sinut pois raiteilta. Opit tunnistamaan kaikki perkeleen ansat ja valheet. Näet itsesi rehellisesti ja puhtaasti. Tiedät heikkoutesi ja sen kuinka persoonassasi on heikkouksia joiden kanssa sinun tulee olla tarkkana. Samalla näet koko potentiaalisi ja sen mitä kohden tahdot ja voit kasvaa. Samalla ihmissuhteiden lukot avautuvat kun ymmärrät erilaisia ja eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä paremmin.

Ekaksi siis löydät itsesi ja toiseksi löydät avaimen, joka johtaa oikeaan suuntaan.
Olet rukouksessa ja kirjoitat kaiken ylös mitä henkeesi tulee.
Menet rukoiltavaksi ja nauhoitat rukouksen tai kirjoitat ydinkohdat ylös.
Opit nauttimaan siitä, kun saat kiinni sokeista pisteistä jotka vaikuttavat sinussa tahtomista ja tekemistä sekä niistä jotka eivät ole hyväksi sinulle eivätkä kenellekään muulle. Nautit ja iloitset kun saat kiinni kaikesta hedelmättömästä ja opit helposti päästämään niistä irti. Sinä tiedät mitä aikaisemmin asiat,asenteet ja sydän kääntyvät oikeaan suuntaan,sitä parempi se on sinulle ja läheisillesi.
Tiedät kuinka liha, ihmisviisaus ja perkele käyvät edelleen ympärilläsi ja yrittävät saada sinut ansaan. Vasta kun kaikilla elämän osa-alueilla kannat Kristuksen rakkauden hedelmää, voit sanoa:
“En enään minä vaan Kristus minussa”.
Kaiken opetuksen tarkoitus on ohjata sinut juuri tälle tielle.

Tässä maistiaisia tulevasta kirjasta.  Yhteen kohtaan löydät perusavaimen ja kysymykset. Lisää avaimia löytyy kirjastani (12+1 avainta) . Maistiaisten tarkoitus on saada sinulle hengen yhteys tulevaan. Minkälaisen valtavan sielunhoidollisen Jeesuksen palvelijan työkirjan Kristus on antanut. 

Nyt jokainen löytää miksi en pääse eteenpäin, mihin hukkuu voitelu, missä on onnistumiset ja voitot Kristuksessa.  Nyt näihin kaikkiin on puhdas ja tuore Sana sekä voitelu joka kaiken todeksi tuo. Kiitos Jeesus valtavasta avusta omillesi.

Minä olen 12:
Osaan ottaa hyvän Sanasta ja hengestä ja myös maailmasta. Se on taito ja rikkaus.
Löydän Sanasta sen mikä antaa minulle hyvän elämän.
Osaan nähdä milloin joku yrittää väärää kilvoittelua ja turhia taakkoja.
Mitään ei tarvitse tehdä mikä ei tunnu hyvältä ja oikealta.
Kaikki on Jumalan hallussa.
Odottakaa koska voima tulee teihin ja lähtekää. Ajallaan Jumala koroittaa ja kutsuu.
Parempi olla varma ja odottaa ja tutkiskella kuin hosua ja innostua ja tehdä virheitä.
Saatana on se joka muistuttaa virheistä ja yrittää saada oma vanhurskauden alle.

Aarteita pimeyden kätköistä :

12- Elämäntaitelija ja veli kulta. Mielestäsi vaellat viisaasti elämässäsi. Et turhia murehdi etkä stressaa. Osaat pitää huolen itsestäsi ja rakkaistasi. Mutta Jumalan silmin olet sokea joka sokeaa taluttaa. Joka päivä johdatetaan ihmisiä joita voisit nosta tukea ja rakastaa. Sinä et näitä kaikkia näe koska keskityt omaan ja rakkaittesi elämään. Mustasukkaisuuten Jumala halajaa sitä henkeä jonka on sinuun laittanut. Jeesus on apu sorretuille ja kiusatuille. Sinun tulee olla apu hädässä oleville. Sinulla ei ole lupa esittää seurakunnassa hengen miestä ja kun arki tulee tulee toinen persoona. Rukoile päivittäin, että koet niiden ihmisten tuskaa ja kipua, joita sinä olet kutsuttu auttamaan. Älä ole enään sokea vaan nouse todelliseen elämään Kristuksessa. Nouse hengellisestä laiskuudesta ja väärästä turvallisuudentunteesta. Sinä edustat ryhmää jonka laiskuuden takia juutalaiset kiltisti kävelivät keskitysleirille. Natsien henkivalta toimii voimalla myös ajassamme. Jos teikäläiset katsoo vain omaa napaa ja ei tee mitään niiden vääryyksien muuttamiseksi mitä maailmassa on. Olemme matkalla kolmanteen maailmansotaan. Jumala on ilmoittanut, että tulee vallankumous väistämättä joko rakkaudessa tai lihassa! Lihassa se on kolmas maailmansota. Ajattelet, että mitä yksi ihminen voi tehdä. Jos kaltaisesi tekee osuutensa niin rakkauden vallankumous tulee ja voittaa ja tuo alas uuden tuhatvuotisen valtakunnan.  Lyhyesti itsestäni: yhden kuukauden aikana 180 edellä valmistettua tehtävää. Se on todellista elämää sisällä Jumalan valtakunnassa. Niin Jumalan valtakunta on sisäisesti meissä. Kristuksen rakkaus vain voi sen aktivoida ja vapauttaa. Suuria sanoja niitä ei kaipaa kukaan suuria tekoja niitä nyt kaivataa. Jeesus herätä ja voitele ja nosta lopunajan armeijasi!  


Kirja pohjautuu apostoliseen ja profetaaliseen kutsuun, jossa mukana puhdasta ilmestystietoa ja Herran ilmoitusta ajallemme. Älä ystäväni kompastu siihen mitä et nyt ymmärrä tai mistä et ole samaa mieltä. Minä voin avata kirjasta kaiken puhtaasti ja oikein. Keskity sinä sen sijaan löytämään se totuus, rakkaus ja Sana, joka on Herran lahjaa vaellukseesi tänään. Ole rukouksessa ja anna Kristuksen rakkauden tehdä sinusta ehjän ja arvokkaan astian jaloa käyttöä varten. Herra kanssasi rakas ystäväni Kristuksessa.